Danmarks største ”sne”boldkamp & julestue.

Kurser og læring

Savner du også en god sneboldkamp, hvor der er garanti for action. Så kom til Danmarks største indendørs ”sne”boldkamp, hvor vi alle kaster ”sne”bolde med et smil på læben. Sneboldene er lavet af melkugler, og der er højt til loftet i den indendørs bane – så der er garanti for en sjov og anderledes oplevelse uanset, hvad vejrudsigten lover.

Er man ikke så meget til sneboldkamp, men mere kreativ, så kom og vær med i juleværkstedet. Her laver vi sammen kreative gaver, som kan være alt fra øreringe, halskæder, fingerringe, hårelastikker og bordskånere i cykelslanger. Kun fantasien sætter grænser for, hvad der skal pakkes ind og lægges under juletræet.

Om man er til sneboldkamp eller gaveværksted, så er alle velkomne i julestuen. Her bliver der gennem hele dagen mulighed for at købe æbleskiver og synge julesange på bedste højskolemanér.

Nærmere program følger..

Bag dagen står Aarhus Børnehøjskole som tilbyder kreative kurser og aktiviteter indenfor kunst, musik, videnskab, teater, kroppen, samfund, mad og religion – og så har vi det sjovt sammen!

Aarhus Børnehøjskole – vi gør verden større for de mindste

Værd at vide:

  • Kom som du er
  • Ingen fysisk forudsætning
  • Ingen hjælp påkrævet

Dato

9. december 2017

Pris

Gratis

Starttidspunkt

10:00

Sluttidspunkt

15:00

Adresse (eventuelt mødested)

Nørre Alle 23 K

Arrangør

Aarhus Børnehøjskole